Welkom op de site van Mels op zondag!

juni 29, 2008 door , in Algemeen nieuws.

Welkom op de site van Mels op zondag! Op deze site komen alle uitslagen te staan van onder andere de testlopen, De cup-met-de-grote-oren, open nederlandse zondagmorgen kampioenschappen enz. Ook komen er op deze site wedstrijdverslagen, foto’s, aankondigingen, en ander nieuws gerelateerd aan de zondagmorgen training georganiseerd door Mels v.d. Ruit. Klik op More om een korte handleiding te zien van deze website.

De site is zo opgebouwd dat het meest recente bericht (post) bovenaan komt te staan, aangezien dit bericht belangrijk is blijft het even bovenaan staan, vandaar ook ‘sticky’. de berichten worden altijd geplaatst in een categorie. Mocht je dus op zoek zijn naar foto’s kun je deze snel vinden door in het menu op de categorie foto’s te klikken (achter de categorienaam zie je hoeveel berichten er in zijn geplaatst). Je kan natuurlijk ook altijd de zeer chique zoekfunctie gebruiken. Op deze site kan je ook reageren op alle nieuwsberichten die hier komen te staan, dus waarom zou je hem niet gebruiken šŸ˜‰ . Ook kan je deze functie gebruiken om mij op de hoogte te brengen van foutjes die in het bericht zouden kunnen staan.