Cup-met-de-grote-oren loop (5KM)

november 6, 2008 door , in Aankondigingen.

Zondag 30 november aanstaande is het weer tijd voor de beroemde cup-met-de-grote-oren loop, een loop over een afstand van 5KM. Wat maakt deze loop dan anders dan bijvoorbeeld een testloop? Het antwoord is simpel, er is wat te verdienen, maar dit gaat niet op basis van je tijd op de 5KM. De cup-met-de-grote-oren kan je alleen maar verdienen door iets bijzonders te doen tijdens de normale trainingen of wedstrijden. Het maakt niet uit wat; Maak jij de sfeer binnen de groep?, Heb je een gigantische comeback gemaakt?, heb je op een andere manier indruk gemaakt? het maakt niet uit. De huidige ‘bezitter’ van de cup-met-de-grote-oren is Hin Veelenturf die hem kreeg voor zijn verdiensten als trainer/hulp/regelaar/motivator. Hij bepaald dit jaar wie de cup in ontvangst mag nemen, het is dus een wisselbeker. Naast deze beker zijn er nog meer ‘cups’ te verdienen, zoals de aanmoedigingsprijs, en de vorig jaar geintroduceerde ‘kanjer-cup’, die ikzelf vorig jaar in ontvangst heb mogen nemen. De ‘prijzenceremonie’ vind plaats onder het genot van een hapje en een drankje uit de aanwezige koek-en-zopie.

Kortom: schrijf zondag 30 november 10.00 in je agenda, de start is bij de hooiberg en deelname is zoals altijd gratis.