Jubileumeditie Wandelmarathon op 26 september

augustus 28, 2010 door , in Aankondigingen, Algemeen nieuws.

Eenmaal in het jaar wordt er op zondagmorgen niet gerend, maar gewandeld. Op 26 september 2010 wordt voor de 10e keer de legendarische wandelmarathon “de 42 van Lekkerkerk” georganiseerd. Vanaf de Hooiberg in het Loetbos bij Lekkerkerk wordt 42 of 21 km afgelegd door de ongerepte natuur van de Krimpenerwaard. De start is stipt om 7.30. Voorafgaand worden de deelnemers met verse koffie gastvrij ontvangen door de organisatoren Rob Mul, Ab Buitendijk en Mels v.d. Ruit.
De finish is bij restaurant de Loet, waar de opgedane ervaringen van de deelnemers gezellig met elkaar worden doorgelopen. Jaarlijks zijn er meer dan 100 deelnemers. Velen van hen zijn zo enthousiast dat zij elk jaar opnieuw meedoen. Het is elk jaar weer een prachtige dag. Om de 10e editie een nog specialer karakter te geven heeft de organisatie een aantal extra’s in petto. Welke dit zijn wordt zorgvuldig geheim gehouden. Er zit dus niets anders op dan mee te doen.
Geen enkele deelnemer zal daar spijt van krijgen, zelfs niet als het regent.


Catering onderweg

Met de finish in zicht zit voor deze lopers de versie van 2009 er bijna op.

De organisatoren maken er een vrolijke boel van.

Geschreven & ingezonden door Adrie Noorlander