Grote Orenloop deel 2

december 12, 2018 door , in Algemeen nieuws.

2 December 2018

Ook vandaag zijn er weer prachtige bekers uitgereikt en zijn de wisselbekers van eigenaar veranderd.

Een klein overzicht zodat er is vastgelegd waar de bekers dit jaar weer naar toe zijn gegaan.

We beginnen bij de Grote Orenbeker. Andy Haagen had een indrukwekkend persoonlijk verhaal waar wij allen stil van werden. Hij beschreef hierin hoe zijn leven de afgelopen jaren is veranderd. Wat vooral als rode draad naar voren kwam tijdens zijn speech was de belangrijkheid van het hardlopen op zondagmorgen en het plezier wat hij daaruit haalt en heeft gehaald, ook op de momenten dat het minder ging. Hulde aan Andy.

Hij heeft ervoor gekozen om de beker aan Bianca Beijer te overhandigen. Bianca is al langere tijd geblesseerd en heeft te horen gekregen dat hardlopen voor haar niet meer eenvoudig zal zijn. Nu niet en in de toekomst ook niet

Bianca heeft ook haar plezier en energie gehaald uit het rondje lopen op zondagmorgen. Wat voor haar een belangrijk onderdeel is, is het sociale aspect, de contacten onderling en het meeleven met elkaar. Bianca geeft deze beker een mooie plek. En koester dit voor een jaar!

De Kleine Orenbeker is door de vader van Jessica Bol uitgereikt aan Timo Nijman. Timo is aanstormend talent. Mels ziet in hem een potentiële klasbak onder het lopen. En als Timo nog meer gaat lachen en zelfvertrouwen krijgt dan gaat hij successen boeken! Zet m op Timo!!

Erik van Duin heeft zijn ogen op de billen van Diana van Zuijlen laten vallen. In een persoonlijke speech van Erik waar de billen zoal aan moeten voldoen is Diana de gelukkige. Haar billen voldoen maar nog meer haar “moederlijke taak “ op de woensdagavond. Zij houdt “het spul bij mekaar!” Geniet ervan Diana…en nu mag jij dit hele jaar kontjes kijken. Heerlijk!

Rachel heeft de trainerstrofee overhandigd aan Gibby. Ook hierin werd duidelijk dat de onderlinge band tussen mensen die is ontstaan tijdens het hardlopen onlosmakelijk verbonden is met betrokkenheid en vriendschap. Gibby is een dame die nooit afhaakt, er altijd is en zichzelf op tweede plek zet. Heel veel bewondering oogst zij.

En Mels heeft als laatste een aanmoedigingstrofee overhandigd aan Cor Roos. Als je Cor ziet dan vraag je je af of hij lopen leuk vindt. Maar als je goed kijkt dan zie je dat Cor geniet. Hij is er altijd bij. Diana zit hem achter z’n vodden. Hij krijgt de lach terug op zijn gezicht. Dan komt de snelheid vanzelf.

We hopen allemaal weer op en mooi en sportief jaar.

Mariette

Reageer








RSS feed voor reacties op dit bericht