Mels op Zondag Toppers

december 16, 2019 door , in Algemeen nieuws.

Lieve Toppers

Inmiddels is onze groep gegroeid tot meer dan 25 toppers. Het zal jullie misschien verbazen, maar ook ik moet op zondagmorgen mezelf wel eens uit mijn bed trekken omdat ik nog zo lekker lig.

Maar omdat ik weet dat jullie er zijn, schiet ik mijn kleren aan en race ik naar het Loetbos. Jullie sprankeling, humor, ongezouten meningen, gemopper, levensvragen, liefde en de onderlinge verbondenheid….ik hou daar van.

Voor mij is het een moeilijk jaar geweest en nog.. We hebben het er nooit over. Maar wat ik voel is jullie trouw en liefde voor mij. Ik hoor jullie in het gareel te houden, maar er wordt van jullie kant ook zeker op mij gelet……of ik niet ergens in de bosjes ben belandt.

En daarvoor wil ik jullie allemaal bedanken; voor jullie liefde, trouw, bijna iedere zondag er zijn, meedoen aan wedstrijden en het vele lachen en mij dan alles even laten vergeten.

Afgelopen zondag was er de geweldig georganiseerde Loetcross van AV Start. Voor de leeftijd t/m 14 jaar 2500 meter en van 15-17 jaar 5 km. Kracht, snelheid en doorzettingsvermogen….oftewel baggerhappen.

Voor de jeugd was er alleen een eerste prijs beschikbaar en dat is jammer. Want als je het presteert om 2e of 3e te worden tijdens zo’n mooie wedstrijd is dat zeker een beker waard.

Allereerst een dame die schitterend op de dansvloer, krachtige slagen maakt op het ijs , over enorme spierkracht beschikt en veel meer kan dan ze zelf denkt. En dit heeft zij afgelopen zondag ook bewezen. Ondanks dat ze weinig loopt heeft deze dame een prachtige tijd gelopen en een derde plek behaald met de tijd van 12 minuten en 11 seconden Applaus voor Floortje Korpershoek

Naast Floortje was er ook een 3e plek voor Omran Alkashash. En passant een PR op de 5 km met een prachtige tijd van 20.42.

Als laatste maar zeker niet de minste heb ik nog een beker voor iemand die ik enorm bewonder voor zijn doorzettingsvermogen. Hij geeft nooit op, gaat over zijn pijngrens heen…door naar de finish.

Daarom gaat dit jaar de beker Baggerhapper 2019 naar niemand minder dan Joost van Kasteel!

groetjes Liesbeth

Reageer








RSS feed voor reacties op dit bericht