Kan ik meedoen?

natuurlijk kan je ook mee doen tijdens de trainingen, kom gerust is langs. Beneden aan deze pagina staat waar en hoe laat de training elke zondag begint.

  • Ik heb nog nooit gelopen/ik loop nog niet zo lang…Gaat het niet te snel/ver voor mij?

Nee. Elke zondagmorgen worden de groepen ingedeeld op niveau. Je loopt dus nooit bij een groep die te snel of te langzaam voor je gaat.

  • Ik kan wel snel lopen, maar daar heb ik deze zondagmorgen niet zo’n zin in…

Ook dat is geen probleem. Ga gewoon een groepje terug.

  • Dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat kost dit alles?

Dit is een initiatief van Mels van de Ruit. Deze trainingen zijn gratis. Ook voor de wedstrijden die gehouden worden hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Wel raden we je aan lid te worden van AV Start Lekkerkerk. Deze vereniging organiseert regelmatig wedstrijden die zijn opgenomen in een competitie, hiermee zijn leuke prijzen te winnen.

  • Dat klinkt goed! Waar kan ik me aanmelden?

Je hoeft jezelf niet aan te melden via ingewikkelde formulieren. Je kan gewoon langskomen, en je even voorstellen aan de man die het hardste lacht en praat.

  • Oké, ik ga een poging wagen. Waar moet ik zijn? en hoe laat?

De trainingen beginnen altijd in het loetbos nabij Lekkerkerk. Hieronder staat een kaart met de parkeerplaats gemarkeerd. Op deze parkeerplaats begint de training.

de trainingen zijn elke zondag en beginnen om 10.00. Zorg ervoor dat je ongeveer 10 minuten van te voren aanwezig bent. Zo hebben we genoeg tijd om je in te delen in de voor jouw geschikte groep.

Vanuit Lekkerkerk: Ga richting de N210. Rij rechtdoor over de rotonde. aan je linkerhand ziet je restaurant de Loet. Rij rechtdoor en neem de 2e afslag aan je rechterhand.

Loetbos
Grotere kaart weergeven