Billen trofee 2016

december 10, 2016 door , in Algemeen nieuws.

Allereerst wil ik Marian Bakker nogmaals bedanken voor het zeer terecht toewijzen van de billen trofee vorig jaar aan mij. Eigenlijk zou ik de trofee zo weer aan je terug willen geven want we hebben afgelopen jaar veel samen gelopen waar jij het podium beklom en ik ergens achteraan eindigde. Marian bedankt.

Bij thuiskomst hebben we hem een prominente plaats in huis gegeven, en wat was ik er trots op. Eindelijk een trofee waar ik mee kon pronken. Maar dan begint het pas. Wild vreemde vrouwen beginnen een praatje met je, en komen zelfs achteruit lopend naar je toe. En thuis iedere keer maar uitleggen waarom de dames zo naar mij toe komen.

De trofee doet rare dingen met de mensen. Tijdens de natuur wandeling in september werd het wel heel bont gemaakt, liep ik daar met 5 huppelende vrouwen om me heen in een weiland. Ik heb een top dag gehad, bedankt dames maar jullie zijn het toch niet geworden.

Een aantal weken geleden ben ik wezen lunchen met Mels en wilde ik met hem bespreken wie er kans zou kunnen maken op de billen trofee van 2017. Ik heb namelijk dit afgelopen jaar niet veel bij Mels op zondag gelopen, maar wilde de trofee wel aan iemand geven die hem ook echt verdiend.

Hij komt met een aantal namen die zeker ook in aanmerking volgens hem zouden moeten kunnen komen. De dames op dat lijstje zijn het ook niet geworden. Sorry mevrouw Snoek, u stond 3x op dat lijstje van Mels, maar ook u bent het niet geworden.

Eigenlijk wil ik de trofee niet weggeven want ik heb zulke mooie momenten meegemaakt dat ik dat best nog een jaar wil ervaren. Maar ik begrijp ook dat ik dit geluk anderen moet gunnen. En daarom geef ik de trofee door aan een dame. Een dame die ook de druk aan kan. En die ik ook een jaar kijk plezier gun. En zij is ook degene die iedere keer als ze me zag achteruit lopend naar me toe kwam.

Dus bij deze wil ik de trofee uitreiken aan Liesbeth Steehouwer. Liesbeth het heet de billen trofee maar je hebt hem vooral verdient door je vrolijke en luide spontane lach.

Liesbeth laten we afspreken dat je voortaan weer gewoon naar me toekomt lopen.

Erik Tolhoek

Reageer








RSS feed voor reacties op dit bericht