Billentrofee 2017

december 9, 2017 door , in Algemeen nieuws.

Vorige jaar heb ik de felbegeerde billenbeker 2017 gewonnen. En ja Erik Tolhoek…..ook ik was, net als jij, ongelooflijk trots. Een gelukzalig gevoel.. Was al dat trainen en “nee” zeggen tegen de heerlijkste hapje, achteruitlopen om je aandacht te krijgen, niet voor niets geweest.

Nee, die beker was welverdiend en ook ík zou ervan gaan genieten… een heel jaar lang.

Ook bij míj thuis kreeg hij een ereplaats. Zelfs van mijn man kreeg ik na jaren weer eens speels tikje op mijn bil.

Alleen toen, TOEN begon het …..de druk om die billen zo te houden zoals ze nu waren.

Wát als ze groeien, kleiner worden, putten krijgen, gaan hangen…..zijn ze dan nog steeds een trofee waardig?

Zittend op de bank zat ik mijn angst weg te eten. Pakken stroopwafels, de snoeppot van de kinderen, zelfs de schuimblokken en lolly’s die ik normaal gesproken niet weg krijg, gleden nu zonder aarzeling naar binnen.

Inmiddels kreeg ik door al dat eten wel steeds meer bil….Waar Kim Kardasdian grof geld voor betaald, kreeg ik gratis…..

En dan die mannen… waar zijn ze als je ze nodig hebt?

Helemaal niemand die huppelend achteruit liep, helemaal niemand die om mij heen draalde, helemaal niemand die met de heupen draaide en vroeg: ‘Wil je er even in knijpen?’

Uit pure frustratie ben ik op een zondag in het Loetbos gaan zitten, Ik had tenslotte toch een winnaar nodig voor 2017…

Krukje meegenomen, pot koffie, 4 repen chocola (die grotes) en… en… en… natuurlijk een fotocamera!!! Even genieten!!!

Thuis aangekomen, alle foto’s laten ontwikkelen en in een grote lijst boven mijn bed gehangen.

Dat is heerlijk hoor… Kan ik iedereen aanraden! Het eerste en het laatste wat je ziet op een dag… allemaal lekkere billetjes.

Maar wat is nu eigenlijk de ‘perfecte bil’…

Stevig? Met of zonder putjes? Gespierd of lekker slap zodat de billen lekker kunnen schudden?

Dik of dun? In de breedte of juist de diepte in? Rond of hoekig?

Na een paar weken heerlijk slapen en goed de billen bekijken, wist ik het …

De winnaar van de billenbeker 2017 heeft niet alleen een paar prachtige billen. Tijdens en na het lopen probeert hij iedereen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Hij ziet meer dan je denkt, oordeelt en veroordeeld niet en was mijn reddende engel in nood.

En dáárom gaat de billen trofee 2017 welverdiend naar: Eric van Duijn

Liesbeth

Reageer
RSS feed voor reacties op dit bericht