Verslag en uitslag Grote Orenloop 2021

november 26, 2021 door , in Algemeen nieuws, Foto's, Wedstrijdverslagen.

In de Loet gebeurt ‘t!!!!

Dit jaar een vroege orenloop, deze heeft inmiddels plaatsgevonden op 21 november 2021.

Mels heeft tijdig aangekondigd in de zondagochtendploeg dat we weer gaan strijden om bekers en bokalen.

De coronatijd heeft ervoor gezorgd dat we dit vorig jaar hebben moeten overslaan en daarom werd dit een extra bijzondere loop. De coronatijd hebben we nog niet achter ons gelaten maar met de nodige afstand en de frisse buitenlucht is er besloten deze door te laten gaan.

Met een prachtige rustige zondagmorgen, weinig wind, vallende bladeren en een schraal zonnetje was het goed vertoeven in de Loet.

Een groep van 27 sportievelingen verschenen aan de start en het startschot werd door Mels gegeven. Er werd gesproken over wereldtijden en wie o wie zou de billentrofee gaan krijgen. Alle dames hadden een extra sexy slip aan zodat de billen nog beter uitkwamen.

Nick P. verscheen als eerste over de finish…hij ging zo hard dat ie een kilometer later pas kon stoppen. Mart Jan B. kwam als een hinde op de tweede plaats en Erik B.  kwam met de mooiste lach onvermoeid als derde binnen.

Na ruim een half uur was iedereen binnen. Koffie, chocolade, kruidnoten en niet te vergeten een heerlijke zelfgebakken taart van Dennis was de beloning voor allemaal.

Bij de uitreiking van de bekers werd als eerste Lianne V. naar voren gehaald. Zij heeft de  aanmoedigingsbeker in ontvangst genomen van Mels. Lianne, een onmisbare goedlachse dame, onmisbaar op de zondagmorgen en de animator van het vrouwen zwemmen in de surfplas, ook bij -10.

Pieter vond dat Dennis H. de kanjerbeker verdiend had. Dennis was verrast met dit compliment en maakte een vreugde dans.

Erik van D. kwam met de bril op en een A4 volgeschreven naar voren om de trainersbokaal te overhandigen aan Dirk S. Jammer genoeg kon deze niet van de partij zijn,  maar Erik gaf hem een enorm compliment over zijn trainersvaardigheden en zijn trouwe aanwezigheid en inbreng in de groep. Onmisbaar zijn deze mensen.

Jan van M. had het afgelopen jaar een studie gemaakt van billen. Dit was extra lastig omdat de billen in coronatijd soms onzichtbaar bleven. Toch had hij goed opgelet en een gedetailleerd billenverhaal geschreven wat paste bij Marijke B. Zij was vereerd en opgetogen nam zij de bokaal in ontvangst. Marijke gaat een mooi jaar tegemoet want zij mag kijken en omkijken naar de hardlopende mannen.

En als laatste werd de Grote Oren trofee uitgereikt door Ina v.d. H. De beker had in haar huis gedurende 2 jaar op de schoorsteen staan blinken en zij moest deze nu met pijn in haar hart overhandigen. Maar zij heeft de beste opvolgster ooit gevonden.

Ina vertelde dat de beker vooral staat voor de binnenkant van deze persoon, de inzet, het enthousiasme en haar trouw aan de zondagochtendploeg.

Geja, zij heeft de trofee gewonnen dit jaar. Ik vroeg haar om een reactie maar zij kon enkel geluidloos lachen, mij met grote ogen aankijken en knikken. Ina wat een goeie keuze. Je hebt iemand heel blij gemaakt.

Allemaal bedankt voor jullie inzet, jullie aanwezigheid, jullie vrolijkheid.

Op weer naar een nieuw jaar.

Veel plezier en blijf gezond.

Mels en Mariette

 

Uitslag Heren   Uitslag Dames  
Uitslag Naam Tijd Uitslag Naam Tijd
1 Nick Pruijssers 17.20 1 Cora Ruiter 23.44
2 Mart Jan Bodegom 18.46 2 Caroline van Dijk 27.30
3 Erik Booij 19.23 3 Tessel Hendriks 29.35
4 Timo Nijman 20.26 4 Ina van de Herik 32.56
5 Arjen Mulder 20.40 5 Arike Mijnlieff 33.02
6 André Pruijssers 20.47 6 Tineke Hartman 36.43
7 Arco Cooiman 21.23
8 Leendert Jan Breur 21.43
9 Daniel van Strij de Regt 22.28
10 Adrie Noorlander 23.10
11 Dennis Hordijk 23.21
12 Jan Kooij 23.30
13 Eric van Duijn 23.32
14 Jan Mourik 23.47
15 Kees Groen 23.49
16 Ton Nobel 24.11
17 Hugo den Ouden 24.39
18 Pieter van Herk 24.53
19 Henry van Woerkom 31.22

Reageer








RSS feed voor reacties op dit bericht